0
0
skjul
ingen varer er lagt til
Banner

Hvem er Øko-Kompaniet?

 

Øko-Kompaniet har i over 20 år jobbet for å bli Norges ledende leverandør av ferske økologiske produkter. I dag er vi stolte tilbydere av det største produktsortimentet i landet, med et stort utvalg av blant annet frukt, grønt og andre spennende produkter.

 

En økologisk leverandør sin historie

 

Historien vår går så langt tilbake som til 1998. Den gang var økologisk mat et fjernt begrep for de fleste. De siste årene har vært revolusjonerende for den økologiske heiagjengen, og det har blitt rettet et stort søkelys mot temaet i det langstrakte land.

 

Tross et vanskelig marked å etablere seg i, valgte vi å aldri gi opp. Lite kunnskap og bevissthet preget samfunnet.  Vår oppstart var banebrytende, og noen vil gå så langt som å kalle oss en pionerbedrift innen kjøp og salg av økologisk frukt og grønt.

 

 

 

Hvem er Øko-Kompaniet i dag?

 

I dag er fokuset rettet mot et stort og stadig oppdatert utvalg av ferske økologiske varer til våre kunder. Vi er lokalisert i Lier i Buskerud som er kjent for sin gode dyrkingsjord og optimale klima. I de delene av året det er mulig kjøper vi produkter fra nasjonale produsenter, men ellers må vi se utenfor våre egne landegrenser for kvalitetsprodukter.

 

Vårt store og sesongbaserte produktsortiment brukes i dag av flere typer kunder. Både grossister, restauranter, barnehager, utsalgssteder og aldershjem er i dag kunder. Ingen bedrifter er for små eller for store for oss. Vi er kreative og hjelper dere med alt fra spesialbestilte prosjekter til spennende ukentlige leveringer.

 

Øko-Kompaniet sitt produktsortiment

 

Vårt største fokusområde er at dere som kunde skal få varer med en optimal kvalitet og smak. Oppnåelse av dette krever kunnskap og kjennskap til sesonger og produkter verden over. Vi bruker mye ressurser på dette, fordi vår leveranse, service og oppfølging til dere skal være den beste.

 

Vi leverer tomater fra både Vestfold og  Spania ukentlig til dere etter hvor de er  i sesong. En norsk blomkål proppfull av smak og sunne vitaminer kan ofte friste sammen med helt fersk asparges fra Frankrike. Noe av vårt produktsortiment utover frukt og grønt er:

 

  • Fantastisk økologisk yoghurt som sies å forandre ditt syn på yoghurt for alltid. Smak denne, og yoghurt vil aldri bli det samme igjen!
  • Spire brød som er både glutenfrie, melkefrie og lavglykemiske. Det består av 50 % spirer, brokkoli, kløver og økologiske frø - dette bør dere prøve!
  • Nøtter og mandler som er behandlet for raw food.
  • Brus og saft fra Belvoir i England

Vi i Øko-Kompaniet er godkjent av Debio og alle våre produkter er dermed merket. Dette er en garanti for dere som kunde slik at dere er sikret å få økologisk produserte produkter. Vil dere lese mer om Debio og hvilken sikkerhet det gir dere? Trykk her.

 

Kan vi hjelpe dere med noe?

 

Synes dere vårt arbeid høres spennende ut? Da vil vi høre fra dere! Uansett om dere er en eventuell kunde, bare vil gi oss noen råd eller lære mer om økologisk mat.

 

Ta kontakt på +47  90946031,  +47 90794685 eller post@okompaniet.no i dag. 

Side Image

Hvorfor satse på økologiske varer

Økologisk mat produseres på mest mulig naturlig vis, uten kunstgjødsel og sprøytemidler.
Mer informasjon